log

Jännittävä Pentagram peliautomaatti

Lähde mukaan mystiseen maailmaan, jossa sinua odottavat noidat ja voodoo-nuket. Näin jännittävän seikkailun tarjoaa Realistic Gamesin kehittämä Pentagram kolikkopeli. Magia on keskeinen teema tässä kivassa slotissa, jossa on upeat voittomahdollisuudet samoin kuin muissakin kolikkopeleissä Realistic Gamesilta.

Pentagrammi tai suomeksi viisikanta on tähtimäinen kuvio, joka muodostuu viidestä yhtä pitkästä janasta. Pentagrammi on usein käytetty ja hyvin vanha symboli.

Usein viisikanta on käsitetty taikamerkiksi, minkä vuoksi se on myös nykyään mm. wiccalaisten, eräiden uuspakanallisten lahkojen ja vapaamuurarien paljon käyttämä merkki. Kristinuskossa pentagrammi on vanhastaan symboloinut Jeesus Kristuksen viittä haavaa.

Klassinen pelikone ja sen magia

Pentagram kolikkopeli pitää sisällään vain kolme kiekkoa ja viisi voittolinjaa, toisin sanoen se muistuttaa paljon vanhan hyvän ajan pelikoneita. Pelisymboleista löytyy perinteisiä symboleja kuten kirsikat, sitruunat, appelsiinit ja seiskät. Kiekoilla näkyvät Pentagram sanan osat. Kun nämä osat muodostuvat kokonaisen sanan, pelaaja pääsee ilmaiskierrostilaan. Jos samalla saat voittoyhdistelmän, voittosi kaksinkertaistuu.

Parhaimmillaan voit saada 10 ilmaiskierrosta, joiden aikana on mahdotonta voittaa lisää ilmaiskierroksia. Suurin mahdollinen voitto ilmaiskierrostilasta on 250-kertainen panos. Peli ei sisällä wild-symbolia, eikä bonuspeliä, joten ilmaiskierrokset ovat Pentagraman ainoa erikoistoiminto, mikä voi kyllä pettyä niitä pelaajia, jotka pitävät erikoistominnoista.

Tarjolla on kuitenkin Auto-play toiminto, joka sopii laiskalle pelureille. Paina vaan Auto-painikkeesta ja peli alkaa automaattisesti heti kun olet valinnut panoslinjoja. Jos haluat lopettaa automaattisen pelin, klikkaa Stop Auto toiminnosta.

Kolikkopelin suurin mahdollinen voitto on siis 12500 kolikkoa. Slotin etu on myös se, että siitä voi nauttia, kun on liikkeellä, jos mukana on mobiilipuhelin tai tabletti.

Yhteenveto Pentagram kolikkopelistä

Pentagram on loistava pelivalinta niille pelaajille, jotka eivät halua ottaa liikaa riskejä pelatessaan klassisia kolikkopelejä. Tämä on mini peli, sillä se ei tarjoa paljoa erikoistoimintoja eivätkä suurien panosten ystävät voi pelata sitä. Slotin palautusprosentti on 95%, mikä on keskimääräinen luku. Hyvä puoli on se, että voit voittaa vähemmän mutta useammin, joten kaikki mitä sinun tulee vaan pyörittää uudestaan ja uudestaan. Tämä hedelmäpeli sopii sinulle erinomaisesti, jos sinulla on riittävästi aikaa ja varoja ja voit odottaa niin paljon kun tilanne vaati voittaaksesi.

Kaiken kaikkiaan Pentagram on kiinnostava peliautomaatti, joka voi tuoda sinulle mukavia voittoja. Tätä peliä pääset kokeilemaan aivan ilmaiseksi, mikä on hyvä vaihtoehto niille pelaajille, jotka haluavat tutustua kolikkopelin ominaisuuksiin täysin riskittömästi.

  • Kehittäjä: Realistic Games
  • Kiekot: 3
  • Panoslinjat: 5
  • Wild-symboli: ei
  • Scatter-symboli: ei
  • Ilmaiskierroset: kyllä

Unser bestes Angebot

Lucky Emperor Casino