log

Hieno Arabia peliautomaatti

Metsästä Lähi-Idän rikkaudet pelaten upeaa Arabia kolikkopeliä, jonka tapahtumat sijoittuvat eksoottiseen Arabia maahan.Kolikkopeli pitää sisällään 5 kiekkoa ja 10 voittolinjaa, ja sen suurin mahdollinen voitto on huikeat 9 000 kolikkoa. Vaikka tämä peliautomaatti ei tarjoa mitään ainutlaatuisia erikoistoimintoja, pelaajat voivat silti voittaa aika paljon wild- ja scatter-symbolien avulla.

Arabia hedelmäpeliä pelataan viidellä kelalla, joissa kussakin on 3 riviä. Nämä luovat tässä peliautomaatissa yhteensä vain 10 voittolinjaa. Arabia on Booming Gamesin kehittämä videokolikkopeli, joten slotin korkea laatu on taatu.

Arabia kolikkopelin erikoisominaisuudet

Modernien kolikkopelien hyvä puoli on se, että ne voivat viedä pelaajan mukanaan mihin vaan maailmassa. Tämä hedelmäpeli antaa pelaajille mahdollisuuden löytää Arabian niemimaan antiikin ihmeitä. Arabian niemimaa on ankara autiomaa, jota tunnetaan islamin alkuperänä. Tähän maahan sijoittuvat myös todella mielenkiintoisten Lähi-idän satujen tapahtumat (Tuhat ja yksi yötä).

Arabian erikoissymbolit ja toiminnot

Pelaajat ehdottomasti nauttivat Arabia slotin äänimaailmasta ja grafiikasta, jonka magia tuo mieleensa Aladdinin taikalamppu sadun. Tästä kolikkopelistä todellakin löytyy taikalamppu, ja sen lisäksi myös muita hienoja esineita kuten upeat kengät, aarrearkku, timantteja ja jopa Arabian kuninkaan kruunu. Slotti sisältää myös wild-symbolin, jossa on pronsessa ja lentävä taikamatto. Wild-symbolit auttavat pelaajaa saamaan lisää voittoja muodostamalla voittoyhdistelmiä korvaten muita tavallisia pelisymboleja. Mikä parasta Arabia hedelmäpelissä koko kiekko voi tulla wildiksi.

Mukana on myös tuplaustoiminto. Jokaisen voiton jälkeen pelaaja voi pelata riskipeliä ja tuplata voittonsa. Myös scatter-symbolit lisäävät pelaajan voittomahdollisuudet, koska niiden avulla voi päästä ilmaiskierrostilaan, mikä on aina mukava asia. Ilmaisten kierrosten avulla pelaajat voivat pelata pidempään käyttämättä pelitilillään olevia varoja.

Yhteenveto Arabia peliautomaatista

Kaiken kaikkiaan Arabia on hieno kolikkopeli, joka sopii monelle kukkarolle. Sen äänimaailma on upea, grafiikka on todella mukava ja teemaan erinomaisesti sopiva. Lisäksi Arabia pitää sisällään mainiot erikoistoiminnot, jotka tuovat pelaajille isoja voittoja. Jos et ole varma sopiiko tämä kolikkopeli juuri sinulle, voit kokeilla sitä aivan ilmaiseksi. Vaikka leikkirahalla pelaamalla ei saada oikeita voittoja, tämä on kuitenkin loistava mahdollisuus tutustua pelin ominaisuuksiin kunnolla ja riskittömästi. Pelaa upeaa Arabia slottia jo nyt ja nauti!

Jos et halua turhia näpytellä tietokoneella, niin aina voit valita Auto playn, joka pelaa pelikierrokset puolestasi.

  • Pelin kehittäjä: Booming Games
  • Kolikkopelin tyyppi: videokolikkopeli
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 10
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatterit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Jackpot: 3000
  • Pienin panos: 0,03 euroa
  • Suurin panos: 3 euroa

Unser bestes Angebot

Grand Mondial Casino