log

Hauska Cluedo kolikkopeli

Cluedo slotti perustuu samannimiseen tv-sarjaan ja klassiseen monille tuttuun lautapeliin. Sarja oli aikanaan todella suosittu,ja katsojien piti selvittää kuka epäillyistä oli se murhaaja, mikä hän käytti murhavälineenä ja missä murha tapahtui! Sitten pelistä kehitettiin todella jännittävä lautapeli ja vihdoinkin Cluedo on saatavilla myös hedelmäpelinä! Tämä slotti kutittelee hermoja ja herättää sisäisen etsiväsi henkiin!

Kolikkopelin ulkoasu ja symbolit

Cluedo pitää sisällään 15 panoslinjaa ja viisi kelaa. Kolikkopelissä on mukana ilmaisia kierroksia, wild-symboleja ja jännittävän bonuspeli. Slotti vie pelaajan lautapelin ja tv-sarjan tunnelmiin välittömästi, jos ne ovat hänelle aiemmin tuttuja. Tässä pelissä pelaajalla on lautapelin ja sarjan tavoin tehtävänä ratkaista murhamysteeri, jonka selvittämiseen tarvitaan keskittymistä ja teräviä hoksottimia!

Cluedon voittosymboleina toimivat tikari, köysi, epäillyt, kynttilänjalka, pelikortit, scatter-merkki ja bonussymboli. Eniten rahaa voittaa viidellä wild-symbolilla: 12500 kolikkoa! Myös viidellä scatterilla saa saman 12500 kolikon voiton. Wildien tavoin scatter-symbolit voivat esiintyä missä kohtaa kiekkoja vain.

Cluedon jättipotti ja erikoistoiminnot

Cluedo slotti ei pidä sisällään progressiivista jättipottia, eikä myöskään jännittävää bonuspeliä. Peli ei tarjoakaan tähtitieteellistä jättipottia, mutta voit silti voittaa kolikkopelistä todella usein! Tällä tavoin on mahdollista saada helposti kasattua todella suuret potit, jotka saattavat parhaimmillaan hipoa jättipottia kokonaissummaltaan. Pelin suurin voitto on huikeat 12500 kolikkoa, joka osuu kohdalle, jos onnistuu saamaan esiin viisi scatter-symbolia, tai viisi wild-symbolia.

Cluedo pelin wild korvaa kaikki muut tavalliset symbolit scatteria ja bonussymbolia lukuun ottamatta. Wild-symboli tuo myös peliautomaatin suurimmat voitot, koska voitat 12500 kolikkoa viidellä wild-symbolilla. Scatter-merkin avulla puolestaan voitat rahapalkintoja ja ilmaiskierroksia. Niiden avulla et saa ainoastaan lisää rahaa pelitilillesi, vaan lisäksi pääsyn lähemmäksi murhamysteerin selviämistä. Vähintään kolmella ”Who won it” bonussymbolilla pääset bonuspeliin. Bonuspelissä pelaajalla on edessään epäillyt, murhaväline, huone sekä voittosummat, joita tarkastellaan suurennuslasin läpi. Tehtävänä on hyväksyä nähtävä rahasumma tai antaa tämän suurennuslasin jatkaa matkaansa, jolloin kokonaisvoitto voi vielä pienentyä tai kasvaa edellisestä. Keskity siis tehtävääsi ja ole tarkkana! Saat tarkastella summia kolmasti, mikäli kaksi ensimmäistä summaa eivät sinua miellytä jostain syystä.

Lisäksi Cluedosta on mahdollista voittaa parhaimmillaan jopa 180 ilmaiskierrosta! Niillä saadut voitot voi lunastaa rahana tai vaihtoehtoisesti voi jatkaa pelaamista. Muista vaan, että ylimääräisistä kierroksista ei ole koskaan haittaa!

Yhteenveto Cluedo peliautomaatista

Cluedo on siis yksi suurimmista klassikoista hedelmäpelien joukossa, joka perustuu suosittuun peliin. Kolikkopelissä ratkoo johtolankojen perusteella murhamysteereitä. Tämä peli sopii erinomaisesti kaikille rahapelien ja lautapelien ystäville.

  • Kehittäjä: IGT
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 15
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatter-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä

Unser bestes Angebot

Grand Mondial Casino