log

Hauska Champagne slotti

Champagne kolikkopeli – pidä hauskaa postumatta kotoa. Tämä kolikkopeli ehdottomasti sopii niille pelaajille, jotka pitävät upeasta elämästä ja eksotiikasta. Champagne vie mahtavalle laivalle ja he pääsevät nauttimaan hienoista merimaisemista, mukavasta musiikista, erilaisista aterioista, juomista ja tietenkin shampanjasta. Peliautomaatin ulkoasu on todellakin upea, sillä taustakuva on värikäs ja vaikuttava sekä pelisymbolit on hyvin kehitetty.

Ottaen huomioon kaiken yllä mainitun ei ole ihmettä, että Shampanja pelin suosio on nousussa. Lisäksi tämä on klassinen peliautomaatti, sitä pääsee pelaamaan ilmaiseksi, mikä on hyvin tärkeä aloittelijoille, jotka ovat juuri alkaneet tutustumaan rahapelien maailmaan.

Shampanja slotin symbolit

Pelisymboleina toimivat shampanja laseissa, ananas, troppinen saari, noppa, laiva ja dollari. Shampanja pitää sisällään bonustoimintoja ja erikoissymboleja. Scatterina toimii kuva dollarista. Jopa jos tämä symboli ei ole voittolinjalla, pelaaja voi silti saada voiton. Scatter-symboli voi ilmestyä missä vaan kiekolla. Voittaakseen tarvitaan vähintään kolme scatteria.

Mukana on myös wild-symboli, jona toimii pelin logo, kirjan E. Se voi korvata minkä vaan muun symbolin Dollari ja Shampanja-symboleja lukuun ottamatta.¨

Jos kiekoille tulee 3-5 dollar-symbolia, pelaaja saa 15 ilmaiskierrosta. Niiden aikana samoin kuin bonuspelissä kaikki voitot tuplataan, poikkeuksena on Party Bonus bonuspeli, viisi E-symbolia ja 5 $-symbolia. Mikäli bonuspeleissä saa 3-5 Free Games symbolia saa vielä 30 ilmaiskierrosta.

Kolikkopelin bonuspeli ja muut ominaisuudet

Party Bonus bonuspeli käynnistyy, jos yhdelle voittolinjalle tulee heti 5 shampanja-symbolia. Bonuspelissä pelaajan edessä on pulloja ja hänen tehtävänä on valita kaksi niistä. Kun valinta on tehty, pullojen takana paljastuu rahapalkinnot. Jos valitsemiesi pullojen hinnat ovat samat, voitto kaksinkertaistuu.

Kuten muissakin kolikkopeleissä pelaaja voittaa, jos samat symbolit sijaitsevat yhdellä aktiivisella voittolinjalla alkaen vasemmalta kiekolta. Maksetaan vain arvokkain voittoyhdistelmä.

Lisäksi Shampagnessa on mahdollista päästä riskipelin ja tuplata voiton. Pelaajan tulee vain valita yksi neljästä pelikortista, ja jos se on arvokkaampi kuin jakajan kortti, niin pelaaja voittaa. Jos tämä i tapahdu, pelaaja voi hävitä koko voittomansa rahasumman. Jos on tasapeli, 2-8 voittaa jakaja ja 9-A voittaa pelaaja. Suurin mahdollinen voitto on maksimipanos, joka kerrotaan x200.

Yhteenveto Champagne kolikkopelistä

Kuten muissakin moderneissa kolikkopeleissä Champagne slotissa on tarjolla riittävästi erikoistoimintoja, joiden avaulla on mahdollista saada todella isoja voittoja. Champagne on todellakin kokeilemisen arvoinen hedelmäpeli. Pelaa sitä jo nyt ja nauti!

  • Kiekot: 5
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatter-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Tuplaustoiminto: kyllä

Unser bestes Angebot

Grand Mondial Casino